ГЛАСОТ НА НАРОДОТ СО СЛОБОДАН ТОМИЌ
ГОСТИН: ИВАНА АТАНАСОСКА, пациент и претседател на Асоцијација за цистичка фиброза
ТЕМА: СИТЕ ИМАМЕ ПРАВО НА ЛЕК!

Преземено: В ТВ Вистинска Телевизија / Youtube

Донирај

ден