Се шокиравме кога дознавме дека и двете дечиња ни се болни од иста болест – Со Јасмина Јосифов од Битола за мајчинството на две деца со цистична фиброза

Ти си суперхерој и твојата супермоќ е да го испиеш апчето. Ова е утешителната реченица која битолчанката Јасмина Јосифов секојдневно...

Игор Пехчевски: „Ми дијагностицираа цистична фиброза кога бев 2-месечно бебе, често завршувам во болница, но ќе се борам“

Игор Пехчевски од Берово (31) по професија е дипломиран оперативен менаџер, а хоби и љубов му е фотографијата. Своите дела...

Донирај

ден