Игор Пехчевски: „Ми дијагностицираа цистична фиброза кога бев 2-месечно бебе, често завршувам во болница, но ќе се борам“

Игор Пехчевски од Берово (31) по професија е дипломиран оперативен менаџер, а хоби и љубов му е фотографијата. Своите дела...

Донирај

ден