Контакт

Пиши Нѝ

за сè што те интересира во врска со цистична фиброза дирекно на:
cystic.fibrosis.macedonia@gmail.com
или користете ја контакт формата.

  Техничка подршка

  Доколку имате проблеми при донирање или плаќање на членарина контактирајте не дирекно на:
  help@acf.mk
  или преку формата

   Донирај

   ден