Членарина

200 ден500 ден

Износ на членарина:

SKU: Не е достапно Категорија Ознаки: ,

Опис

Членарина во Асоцијација за цистична фиброза, месечно изнесува од 200 до 500 денари (кој колку е во можност). Ако има повеќе членови од едно семејство се плаќа само една членарина. Ослободени од членарина се:

 • Семејства со два пациенти
  • Социјални случаи
  • Самохрани родители
  • Семејства со два пациенти

  Дополнителни информации

  Чланарина

  200 ден, 300 ден, 400 ден, 500 ден