СО КИСЛОРОДНА БОЦА ЛАНИ БЕШЕ КАЈ ПЕНДАРОВСКИ ДА МОЛИ ЗА ЛЕК: И Илиевски и останатите болни од цистична фиброза уште го чекаат лекот

Белите дробови на 45 годишниот Благојче Иливески од Битола едвај му овозможуваат да земе здив. Ретката болест, цистична фиброза, речиси...

Донирај

ден