Александар, кој боледува од цистична фиброза, порача од македонските врвови: Сите имаме право на лек, сите имаме право на живот

Александар Јосифоски е 17 годишен средношколец од Тетово кој од својата осум месечна возраст живее со цистична фиброза. Се работи за...

Донирај

ден