Трикафта заглавена во триаголникот Влада-здравство-финансии – 30 пациенти со цистична фиброза сè уште чекаат лек

Ветувањето за набавка на лекот Трикафта за пациентите со цистична фиброза остана само ветување. На нивната последна средба во Министерството...

Донирај

ден