Мајката на најмладата пациентка што доби „Трикафта“ ги моли властите да го дадат лекот на сите деца: Не спијам мирно зашто другите страдаат

Елена Бојков, мајка на осумгодишното девојче кое е најмладата пациентка во земјава која доби „Трикафта“, во изјава за „Слободен печат“ апелира здравствените власти...

Донирај

ден