Осум пациенти од цистична фиброза го добија неопходниот лек кој значи живот. Во емисијата Аргумент плус со Биљана Секуловска, токму оваа тема зборуваа Стојка Нацева Фуштиќ, Фики Гаспар и Џенета Туш.

Донирај

ден