Од гостувањето на Alfa Televizija, нашата претседателка Ивана Атанасоска зборуваше за живот со ЦФ, со и без терапија и за крај најава на настан по повод Европскиот ден за цистична фиброза кој ќе го одбележиме на 25ти ноември. #staytuned#имамеправоналек#трикафтазасите!!!

Благодараме на Bojana Dimitrijevska Markovska и Iskra Misik за поканата и разговорот!

Донирај

ден