Почитувани поддржувачи, пријатели и членови.

Од денес, Асоцијацијата за цистична фиброза преку својата веб страница има можност за донации од граѓани и компании со што ќе се поддржи работата на здружението и ќе се помага во јакнење на свеста за оваа ретка болест.

Исто така членовите имаат можност лесно да ја плаќаат и членарината на здружението.

За укажаната можност ова да биде лесно остварливо, уште еднаш се заблагодаруваме на нашиот патрон НЛБ Банка.

Донирај

ден