Ивана и Игор ништо не може да ги запре освен неодговорноста на државата.

Сурово е нивната иднина да им зависи од државниот буџет. Лекот за цистична фиброза е достапен во соседните земји и позитивните искуства кои ги дава, се надеж за посигурна иднина за пациентите кои го користат.

Преземено: vidivaka.mk

Донирај

ден