Џенетa Туша раскажува за борбите и секојдневните справувања со цистична фиброза. | Xheneta Tusha tregon për sakfiricat dhe përballjet me sëmundjen e Fibrozës Cistike në përditshmëri

Преземено: klanmacedonia.mk

Донирај

ден