4ти Февруари (сабота) 12ч. пред Влада!
Дојдете, поддржете не, да ни се даде здивот кој ни недостига!
Борбата продолжува со надеж дека ќе се ослободат нашите бели дробови од бодликавата жица и ќе пораснат 65 рози.
Борбата продолжува со надеж дека ЦФ ќе значи Целосно Функционални наместо Цистична Фиброза.

Донирај

ден