Заеднички хуманитарен тренинг во градот убав – Прилеп “ПЕДАЛИРАВМЕ СО ШАМПИОНИТЕ” возеа за пациентите со цистична фиброза!

Голема благодарност до Драган Димитријоски и Велосипедски Клуб & Сервис “ ИЛИНДЕН “ – Прилеп како и до сите поединци и групи кои се пликлучија на настанот МАРКОВИ ТОЧАКЏИИ, ВелоЧе и Veles Biking

Рекреативци Ви благодариме од срце што ја ширите свесноста за ЦФ и ги поддржувате нашите заложби #трикафтазасите!!!

Донирај

ден