Драги пријатели од Северна Македонија, драги пациенти и родители. Големо е задоволството што имам можност да ви дадам поддршка во набавка на лекот, имуномодулаторна терапија за лекување на оваа болест. Се работи за лекот Трикафта, кој во Република Српска е одобрен во Јуни а започнат со користење во Август минатата година.

Др. Оливера Љубоја

Донирај

ден