Почитувани пациенти и нивни родители.

Стигна новата донација од НЛБ Банка – Инхалатори.

Утре (02.05.2023), со почеток во 13 часот во Галеријата на НЛБ Банка Скопје ќе започне донација на инхалаторите Pari Boy Pro.

Истите ќе може да се подигнат со приложување на увид на следните  документи:

За пациенти над 18 години

  • Изјава за согласност за пациенти
  • Извештај од пациентот од 2023г. на увид
  • Важечка лична карта или пасош на увид

За деца од 7 – 18 години

  • Изјава за согласност од родител
  • Извештај од пациентот од 2023г. на увид 
  • Важечка лична карта или пасош од родителот на увид

За сите пациенти/родители кои овластуваат друго лице да го подигне спирометарот во нивно име

  • Изјава за согласност за овластување
  • Извештај од пациентот од 2023г. на увид
  • Важечка лична карта или пасош од овластеното лице на увид 

Лице за контакт Ивана 070/ 800 995

Донирај

ден