Почитувани пациенти, Нашите пријатели од WinixMk дадоа придонес во борбата со ЦФ, и можност дел од прочистувачите за воздух нашите пациенти да можат да ги купат со 30% попуст со приложување на последен извештај.

Станува збор за три модели:

Дополнително има и можност истите да се земат на 12 рати без камата со кредитна картичка од НЛБ Банка.

Исто така добивате и 15% попуст на филтрите за соодветните модели.

Донирај

ден