ВДИШИ ЗА ЦФ

Ги сумираме впечатоците од вчерашниот настан „ВДИШИ ЗА ЦФ“ и како супер си поминавме. Најважно нашите пораки #имамеправоналек и #лекзасите...

Донирај

ден