Теодор има 20 години и цистична фиброза и за првпат во животот е оптимист: Подготвен е да се бори за лекот што ќе му го подобри животот

Теодор е отсекогаш голем песимист кога станува збор за неговата дијагноза и често знае да ми каже: Зошто ме тераш...

Донирај

ден